Kamloops

Hej. Nu ar vi i Kamloops. Ett helt annorlunda stalle med cowboys and cattles. Lite oken landskap. Har ar det 30+ pa sommaren och 30- pa vintern. Lite coolt. Nu ar det ljummet vader och lite mulet. Vi har redan lyssnat pa country music och kollat p[a byborna springa runt som yra hons. haha. Mysigt stalle! De har en stor flod har som tydligen hjalpt att skapa den har byn. Vi bor just nu i ett hus centralt i byn. En rar gammal dam som hyr ut B&B. Urgulligt!! Har laser man inte dorren alls. man litar pa varandra i denna by. Som det var en gang i tiden hemma i sverige. Igar at vi pa Kelly O'Bryans pub en super duper go steak. Var sa god!!!! med ol till saklart!! Nu ska vi vidare ner pa stan! Hoppas allt e bra hemma. Cheeers :)

Kommentarer
Postat av: Brenda

Men hallå!!! vad hände med skidåknaningen? inga bilder helle rpå det =( ville ju se dig i hela din utstyrsel. Här har jag drabbas av pollenalergi, mår inte alls bra!!!nyser och kliar!! skit!!

Många kramar //B

2008-04-28 @ 07:31:51
Postat av: sofie lind

härligt att ni har det så bra! har haft med hundarna i huset hela helgen, gick jättebra. hundgården är färdig men såklart så smet lille chippen ut. haha han är som en ål. så vi får lägga stora stockar eller nått under nätet. här hemma är det riktigt tomt..... känns lite konstigt. men allt kommer bli jättebra!!!
ta hand om er, ni är saknade!!!! tova skickar massor extra kramar! hon saknar dig Clara lite extra!
=)

2008-04-29 @ 09:30:31
URL: http://soffiproppsofie.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0