Äta, skita, sova och jobba såklart :D

Nu har man bott i Stockholm i 2 månader. Wow tiden går verkligen snabbt! Jag har boat in mig i min lägenhet och trivs förutom att huset kallas legoland och ett konstaterande att alla som kallas för "händiga handverkare" här i Stockholm är oerhört okompetenta och arroganta och att man kanske skulle bli en sådan och tjäna mer än att rädda liv som man gör nu. Hehe. Man ska ju inte dra förhastade uppfattningar men den har stämt hitintills. Det är ett tuffare klimat att leva i Stockholm men mycket mer fritänkande och accepterande än i syd där vi vi allt oftare lever efter jantelagen. Här får man vara duktig och säga att man är duktig! Vilket gör att man också för det vidare och ger en dunk i ryggen på andra. Me like!!  

Vad som hänt förutom jobbet är att jag och kusinen var en sväng på Skansens julmarknad. Så mysigt med glögg och lussebullar.

Det saknades snö och det var kallt men inne i de gamla stugorna brann det i brasan och det spelades gammal music.

Glögg e gött!!Justeja! Glömde visa bild på snöovädret vi hade i några dagar runt 24 november. Var rätt så mysigt! Gjorde snö änglar och kastade lite snöbollar och fick en trevlig jul känsla. Synd att snön försvann! Men runt den 20e dec skall jag o en kompis dra över dagen till en snö backe och åka utför! Skall bli kul då det var 15 år sedan man stod på ett par brädor!

Har även varit ute lite med några kollegor och kompisar. Här e en bild på mig och en kompis.

Så det var lite info om vad som hä

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0